Postet nga: Punëtorët e pastrimit

Bëhet thirrje që të mbrohen të drejtat e punës të punëtorëve të pastrimit

Instituti për Hulumtime dhe Drejtat e Njeriut (IHDNj) ka bërë thirrje që të mbrohen të drejtat e punës të punëtorëve të pastrimit, duke thënë ...

Nuk përfituan shtesat e Qeverisë prej 10%, protestojnë para QKUK punëtorët e sigurimit dhe pastrimit - FOTO

Punëtorët teknik dhe ata të sigurimit në institucione shëndetësore kanë protestuar sot para drejtorive të institucioneve ku kryejnë shërbime në QKUK, për shkak të ...

Komuna e Prishtinës anuloi tenderin për angazhimin e punëtorëve për pastrimin e shkollave

Tenderi për angazhimin e punëtorëve të pastrimit të kompanive për shkollat e komunës së Prishtinës u anulua pasi ofertat që mori Komuna dolën ...

Punëtorët e ‘Pastrimit’ Përsëri në Grevë për Rrogat e Papaguara

Punëtorët e kompanisë “Pastrimi” në Klinë kanë mbajtur përsëri grevë një muaj pas grevës disaorëshe të mbajtur në korridorin e Komunës së Klinë...

Greva e Dytë për Pagat e Vonuara

Greva e Dytë për Pagat e Vonuara

20 punëtorët e pastrimit të kompanisë “Higjena Publike” në Deçan kanë hyrë sërish në grevë për mosmarrje të disa pagave.

Protestojnë Punëtorët e Pastrimit të Spitalit në Gjakovë

Punëtorët e pastrimit të spitalit “Isa Grezda” në Gjakovë protestuan sot para këtij institucioni për vonim të pagave.

Punëtorët Kërkojnë me Grevë 5 Pagat e Vonuara

Punëtorët Kërkojnë me Grevë 5 Pagat e Vonuara

Ka ditë që mbeturinat në komunën e Deçanit nuk po mblidhen nga punëtorët e kompanisë së pastrimit “Higjena Publike”.

Borxhi Ndaj 16 Punëtorëve të Pastrimit në Pejë

Borxhi Ndaj 16 Punëtorëve të Pastrimit në Pejë

Qerim Mujaj, njëri nga punëtorët e “harruar” tha se që tre muaj është paguar vetëm për gjysmën e ditëve të punës.