Postet nga: Punësimet

Ekspertja gjermane flet për mundësitë që ofron ligji i ri për punësim në Gjermani

Deutsche Welle: Ligji i ri për fuqinë punëtore që miratoi kabineti gjerman e që hyn në fuqi më 1. janar 2020 për shumë vetë nga Shqipëria e Kosova ë...

MKRS ‘shpërblen’ 70 ndërmarrës të rinj me financim të projekteve

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar të enjten, 20 dhjetor 2018, në MKRS, kontratat për 70 ndërmarrës të rinj nga skema e granteve pë...

Komuna e Gjilanit vazhdon 35 kontrata mbi vepër pa konkurs

35 persona që ishin paraparë të punojnë për 5 muaj në Komunën e Gjilanit, do të vazhdojnë punën pa ndërprerje deri në fund të vitit.

Punësimet familjare në spitalin e Vushtrrisë

Spitali Rajonal “Sheikh Zayed” në Vushtrri gjatë muajit shtator ka hapur një konkurs për pranimin e një zyrtareje për prokurim dhe tre infermierëve.

Gjilani ‘rahaton’ mësimdhënësit nga konkursi i anuluar

Dhjetëra mësimdhënës përfituan kontrata të përkohshme nëpër institucione arsimore në Gjilan duke qenë në mes të procedurave administrative të stërzgjatura të ...

Veseli e Kurti Polemizojnë për Punësimet Politike e 'Mafinë e Ndërtimit'

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli i ka reaguar kreut të Vetëvendosjes, Albin Kurti, i cili foli për punësime politike në borde të ndërmarrjeve ...

Roli i Ministrisë së Arsimit në Gjykimin e Drejtorit të Arsimit

Gjykata e Prizrenit i ka dhënë sot pafajësinë drejtorit të Arsimit në Komunën e Suharekës, Sherif Berisha.

Dyshime për Favorizim në Punësim në Komunën e Mitrovicës

Komuna e Mitrovicës ka punësuar dy inspektorë të shërbimeve publike në Drejtorinë e Inspektimeve në konkursin e hapur në muajin korrik të këtij viti. Në fund ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!