Postet nga: Punësimet

Pazaret me punësime për vota në Komunën e LDK-së

Kryetari i Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha do ta ketë një votë më shumë në asamble. Betim Ahmeti që ishte bërë asamblist me Aleancën pë...

Kadri Veseli tenton ta mashtrojë rininë që emigroi gjatë qeverisjes së PDK-së

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka takuar sot, në Ditën ndërkombëtare të Rinisë disa të rinj nga Kosova që janë larguar nga vendi ...

MIE: Kërkuam nga institucionet t’u jepet prioritet punësimit të bursistëve 

Ministria e Integrimit Evropian ka reaguar menjëherë pas publikimit të lajmit të reagimit të shoqërisë civile për punësimin e bursistëve.

Anëtari i Kryesisë së PDK-së punësohet në Agjencinë e Statistikave

Kryetari i Rinisë Demokratike të Kosovës në Prishtinë dhe anëtari i Kryesisë së PDK-së në Prishtinë, Vivanit Fejza, është punësuar në Agjencinë e Statistikave të Kosovës (...

Kastrati fton OJQ-të të monitorojnë proceset e punësimeve në Kamenicë

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, nga sot ka urdhëruar Zyrën e Personelit që në proceset e rekrutimit të ftojë për monitorim organizatat ...

Gjilani me 119 punëtorë me kontrata mbi vepër

119 persona janë angazhuar në mënyrë të përkohshme në Komunën e Gjilanit vetëm gjatë vitit të kaluar.

Shyqyri Haxha- deputetes: Më ke thanë me punësu dikë në Telekom

Ish-Kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Shyqyri Haxha është zotuar se nuk ka punësuar asnjë familjar të vetin në këtë ndërmarrje.

Punësimi i dyshimtë i Shota Baraliu në kompaninë publike

Muaj më parë KALLXO.com kishte raportuar për një sërë punësimesh me kontrata të veçanta në Ndërmarrjen Publike Regjionale “Pastrimi”.