Postet nga: punësim

Rritet numri i raportimit të diskriminimit ndaj komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian

Për 17 muaj deri më 1 dhjetor të këtij viti janë raportuar 41 raste të diskriminimit të pjesëtarëve të komuniteteve, Rom, Ashkali dhe Egjiptian në Kosovë në Platformën ...

Institucionet e Kosovës në gjendje jo të mirë - grupet e margjinalizuara ende po diskriminohen

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi për diskriminim në ofrimin e qasjes për personat me aftësi të kufizuar në institucione dhe diskriminimin në punësimin ...

Internews Kosova publikon raportin ‘Diskriminimi sistematik në hapësira dhe punësim’

Internews Kosova ka prezantuar raportin “Diskriminimi sistematik në hapësira dhe punësim”.

Kurti: Për 21 muaj u punësuan 37,350 persona, gjysma e tyre gra

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë mbledhjes së këshillit ‘Gratë për Vetëvendosje’ përmendi hapat që ka marrë qeveria e tij për t'u dalë në ...

Tri infermiere në Artanë punësohen pa plotësuar të gjitha kriteret e konkursit

Në një konkurs të hapur për infermierë në Qendrën e Mjekësisë Familjare në fshatin Llabjan të Artanës janë zgjedhur tri kandidate fituese, të cilat nuk kanë ...

Dyshime për konflikt interesi, Komisioni i kryetarit përzgjedhi motrën e tij për punësim

Motra e kryetarit të Komunës së Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi, është punësuar si edukatore kopshti për fëmijët e moshës 3-6 vjeç në Institucionit ...

Punësuan kundërligjshëm kandidaten, dënohen tre anëtarët e komisionit rekrutues

Gjykata e Prizrenit i ka gjetur fajtor Fejsal Hotin, ekonomist, Fadil Hoxhajn në rolin e juristit, si dhe Shpresa Osmanollaj- Krapi, inxhiniere, për veprën penale cenim i të ...

Hapen mbi 150 vende të reja pune!

Rrjeti më i madh i marketeve “Viva Fresh Store” me gjithsej 107 dyqane të shitjes në tërë Kosovën, vazhdon të ofrojë shërbime cilësore dhe profesionale me çmime ...