Postet nga: punë praktike

50 të rinj përfitojnë punë praktike në hoteleri e turizëm në Turqi

50 studentë do të jenë përfitues të punës praktike në Turqi, në fushën e hotelerisë dhe turizmit, e  mundësuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (...

50 studentë të FIEK do të kryejnë punë praktike me pagesë në institucionet energjetike

Studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike do të kenë mundësi që të kryejnë punë praktike me pagesë në institucionet e sektorit energjetik të cilat i pë...

UP ofron punë praktike me pagesë për studentë

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“ përmes një thirrje publike ka ftuar studentët e saj që të aplikojnë për punë praktike në njësi akademike dhe administratë ...

Hapet thirrja për 200 vende të lira për punë praktike dhe trajnime

'European College of Kosovo' nën përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka shpallur të hapur “Thirrjen për aplikim”, për 200 të rinjë, nga mosha 18 ...

Certifikohen 200 të Diplomuar që Fituan Praktikë në Punë

Rreth 200 të diplomuar janë certifikuar sot për përfundimin e programit të praktikës në punë, projekt i përbashkët i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies ...

Studentët e UPZ-së me Mundësi për Praktikë në KALLXO.com

Me këtë marrëveshje parashihet që një numër i caktuar i studentëve të këtij universiteti të kenë mundësi të kryejnë praktikën profesionale në KALLXO....