Postet nga: PTK

Punëtorët e Telekomit me peticion kundër vazhdimit të kontratës me Z-Mobile

Sindikata e Pavarur e Postës (PTK), ka njoftuar se kanë mbledhur një peticion me 1,850.00 nënshkrime të punëtorëve kundër vazhdimit të kontratës me Z-Mobile.

Ish krerët e 'Telekomit' deklarohen rreth fajësisë për rastin 'Vala - Z Mobile'

Ish kryetari i bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj dhe dy ish kryeshefët e kësaj kompanie publike Agron Mustafa e Ejup Qerimi, janë deklaruar të pafajshëm para Gjykatë...

Muharrem Nitaj flet për punësimin e djalit të tij në Telekom

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, nga radhët e AAK-së, Muharrem Nitaj, ka folur për KALLXO.com pas lajmeve se djali i tij, Genci, është punësuar në ...

Këto janë kompanitë e interesuara për ta blerë Telekomin

Katër kompani ndërkombëtare janë interesuar për të privatizuar Telekomin e Kosovës, përkundër që nuk kishte një proces të hapur për shitjen e ...

Gjykata konstaton të tërhequr padinë e PTK-së për kthimin e borxhit

Gjykata Themelore në Mitrovicë departamenti civil e ka konstatuar të tërhequr  padinë e ushtruar nga Posta dhe Telekomi i Kosovës (PTK), ndaj të paditurit V. Sadiku.

I akuzuari për përvetësimin e mbi 71 mijë eurove të PTK-së nuk paraqitet në gjykatë

Dibran Fetahu i akuzuar për veprën penale përvetësim në detyrë, nuk u paraqit në Gjykatën e Mitrovicës edhe pse ishte ftuar në mënyrë ...

Krerët e Telekomit sot dalin para gjyqit për rastin e Z-Mobile

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot është e paraparë që të mbahet shqyrtimi fillestar në rastin ndaj krerëve të Telekomit të Kosovës, Agron Mustafës, Ejup Qerimit ...

Pagat e punëtoreve të Telekomit vonohen, të hyrat janë rritur

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka gjatë vizitës në Telekomin e Kosovës,  ka siguruar mbështetjen e Qeverisë së Kosovës për të bërë zgjidhje pë...