Postet nga: PTK

Kriza në Telekom, Komisioni interviston ish-Kryeshefin Agron Mustafa

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala interviston sot pritet që ta intervistojë ish - Kryeshefin e Telekomit, Agron Mustafa.

Blerim Devolli intervistohet sot nga deputetët për krizën në Telekom

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Postë Telekomin e Kosovës (PTK) dhe Vala pritet ta intervistoj sot pronarin e Kompanisë ‘Dardafon’, Blerim Devolli.

Gjonbalaj: Shumica e propozimeve për sponsorizime vinin nga kryeshefi i Telekomit

Ish-kryetari i Bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj deklaroi sot para Komisionit Hetimor Parlamentar se shumica e propozimeve për sponsorizime kanë qenë nga kryeshefi ekzekutiv.

Gjonbalaj: Jam duke u gjykuar për Telekomin

Ish-kryetari i Bordit të Drejtorëve të PTK-së Rexhë Gjonbalaj është duke u intervistuar nga Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala.

Komisioni hetimor për Telekomin dhe Postën mblidhet sërish sot

Sot sërish do të mblidhet Komisioni parlamentar për hetim në PTK dhe Vala.

Komisioni Hetimor për VALA dhe PTK sërish mblidhet sot

 

Komisioni Hetimor për Telekomin sërish mblidhet sot

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Telekomin e Kosovës sot do të mbajë mbledhje.

Komisioni Hetimor Parlamentar mblidhet për gjendjen në PTK dhe Vala

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje.