Postet nga: PTK

Gjykimi i ish-shefave të PTK-së: Dëshmitarët flasin në gjykatë për numrat për Z-Mobile

Në Gjykatën e Prishtinës po gjykohen dy ish-kryeshefat e PTK Agron Mustafa dhe Ejup Qerimi si dhe ish-kryetari i bordit të Telekomit Rexhë Gjonbalaj, të cilët akuzohen ...

Haxhiu kritikon mungesën e medieve në Komisionin për Telekomin

Komisioni hetimor në lidhje me gjendjen e PTK dhe Vala është duke e mbajtur një mbledhje, në të cilën nuk i kanë ftuar mediat. Kjo mbledhje ka filluar në ...

Dëshmitari: Kontrata mes PTK-së dhe Z-Mobile që nga nënshkrimi ka pasur probleme

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj dhe dy ish-kryeshefëve të kësaj kompanie publike, Agron Mustafa e Ejup Qerimi, të cilët akuzohen për ...

Kriza në Telekom, Komisioni interviston ish-Kryeshefin Agron Mustafa

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala interviston sot pritet që ta intervistojë ish - Kryeshefin e Telekomit, Agron Mustafa.

Blerim Devolli intervistohet sot nga deputetët për krizën në Telekom

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Postë Telekomin e Kosovës (PTK) dhe Vala pritet ta intervistoj sot pronarin e Kompanisë ‘Dardafon’, Blerim Devolli.

Gjonbalaj: Shumica e propozimeve për sponsorizime vinin nga kryeshefi i Telekomit

Ish-kryetari i Bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj deklaroi sot para Komisionit Hetimor Parlamentar se shumica e propozimeve për sponsorizime kanë qenë nga kryeshefi ekzekutiv.

Gjonbalaj: Jam duke u gjykuar për Telekomin

Ish-kryetari i Bordit të Drejtorëve të PTK-së Rexhë Gjonbalaj është duke u intervistuar nga Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala.

Komisioni hetimor për Telekomin dhe Postën mblidhet sërish sot

Sot sërish do të mblidhet Komisioni parlamentar për hetim në PTK dhe Vala.