Postet nga: protestë

SBAShK-u paralajmëron nesër protestë për mbylljen e shkollave në Kamenicë

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës pas shumë thirrjeve që të arrihet një kompromis për vendimin e kryetarit të Komunës së ...

Stomatologët e papunë kërkojnë të mbahen premtimet ndaj tyre

 

Protestë kundër rrënimit të objektit të gjimnazit “Ahmet Gashi” në Prishtinë

Nxënësit dhe arsimtarët e  Gjimnazit të Shkecave Shoqërore “Ahmet Gashi” në Prishtinë janë duke mbajtur protestë para komunës së Prishtinës, për të kundë...

Banorët e 'Qendrës' në Prishtinë protestojnë kundër zhurmës nga kafenetë

Disa banorë të zonës “Qendra” në Prishtinë, janë mbledhur sot në shenjë pakënaqësie për shkak të zhurmës së krijuar nga kafenetë në rrugën ‘Rexhep ...

Ndotja e Nerodimes, të mërkurën protestohet në Kaçanik

Kutërbimi i lumit Nerodime në Kaçanik ka arritur përmasa shqetësues sa që ka shtyrë qytetarët e kësaj komune për të reaguar ndaj ndotjes ...

Punëtorët e Aeroportit 'Adem Jashari' sot në protestë

Sot prej orës 08:00 punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” do të mbajnë protestë njëorëshe në kërkim të realizimit të ...

Punëtorët e Aeroportit do të protestojnë për kushtet e punës

Më 8 gusht  do të mbahet një protestë nga punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”. Kështu ka njoftuar në një konferencë për ...

Gjakovë, protestë për lirimin e Tomor Morinës

Në Gjakovë u mbajt protest paqësore  në solidarizim me ish-pjesëtarin e UÇK-së, Tomor Morinës, i cili gjendet në paraburgim në Maqedoninë e Veriut.