Postet nga: Protesta

Një Vit Pas Protestës së 27 Janarit

Një Vit Pas Protestës së 27 Janarit

Protesta e 27 janarit solli për herë të parë përdorimin e pothuaj gjithë arsenalit që kishte në dispozicion Policia e Kosovës. Janë përdorur topat e ujit, autoblindat, ...

Opozita Cakton Datën e Protestës

Më 17 Shkurt, Kosova feston përvjetorin e tetë të shpalljes së pavarësisë, mirëpo për liderët dhe mbështetësit e opozitës kjo do jetë ditë ...

Opozita e Maqedonisë Shqyrton Mundësinë e Rinisjes së Protestave

Pasi partitë në pushtet në Maqedoni zgjodhën të hënën njëanshëm një qeveri të re të përkohshme në Parlament, duke u hapur rrugë zgjedhjeve të ...

Si Eskaloi Protesta e 9 Janarit?

Ndërsa protesta e njoftuar si “paqësore” e opozitës po shkonte drejt përmbylljes, një grup të rinjsh mes protestuesve nisën të hedhin kokteje Molotovi drejt ndë...

Opozita në Protestë Kundër Qeverisë

Opozita në Protestë Kundër Qeverisë

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk....

Policia Kontrollon Albin Kurtin në Banesë

Policia Kontrollon Albin Kurtin në Banesë

KALLXO.com sjell pamje ekskluzive të kontrollit që policia ia ka bërë banesës së Kurtit mëngjesin e sotëm për të vërtetuar nëse ai ë...

Pelegrinët Shkojnë-Përfundon Protesta

Komandanti i Stacionit Policor në Gjakovë Kristë Gjoka shpjegoi se veprimet policore ishin në pajtim me planin e hartuar më parë për sigurinë e të ardhurve.

Kushtetuesja Vendosi Për Asociacionin!