Postet nga: Protesta e studentëve

Studentët në protestë, kërkojnë ndaljen e punësimit të njerëzve të NISMA-s

Përfaqësuesit e studentëve nga të gjitha Universitetet Publike në Republikën e Kosovës përmes një aksioni simbolik kanë kërkuar nga Ministria e Arsimit, Shkencë...

Studentët e Universiteteve Publike protestojnë para MAShT-it

Studentët e Universiteteve Publike sot do të mbajnë një protestë që do të nis nga Biblioteka Kombëtare.

Rama njofton studentët: Nesër sqaroheni për tarifat e bursat

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama i ka njoftuar studentët se nesër mund të marrin informacione në lidhje me tarifat dhe bursat në sekretariatet e universiteteve.

Studentët protestues që mundën frikën

Studentët shqiptarë nuk i kanë arritur ende të gjitha qëllimet por pjesëmarrësit e protestës thonë se protesta ka ngjallur besim për një ndryshim të ...

Studentët i rikthehen protestave

 

Pishtarët e shpresës

Studentët meritojnë të vlerësohen jo se janë studentë dhe se po protestojnë, por sepse me protestën e tyre ata po ridimensionojnë hapësirën shoqërorë dhe ...

Shqipëri: Përmbyllet protesta e studentëve për sivjet

Studentët në Shqipëri kanë përmbyllur protestat e tyre për vitin 2018, për t’i vazhduar ato në janar të vitit të ardhshëm.

Ultimatumi i studentëve në Tetovë: Plotësoni kërkesat ose kthehemi në rrugë!

Studentët në Tetovë protestuan edhe sot. Ata marshuan në këmbë nga qendra e qytetit deri tek UShT-ja dhe dhanë ultimatum 7 ditë.