Postet nga: prostitucion

Dosja e Prokurorisë - I akuzuari për prostitucion i gjente klient viktimës dhe paratë i merrte vet

Bekim Qeli, i akuzuar për prostitucion, shërbime seksuale me pagesë, nuk e ka pranuar fajësinë në Gjykatën e Ferizajt.

Gjykimi për trafikim që zgjati gati 18 vite

Kanë kaluar thuajse 18 vite që kur Prokuroria e Qarkut  kishte ngritur aktakuzë ndaj Haki Ahmetit dhe Engjull Shabanajt.

Detyronin viktimat në prostitucion, rasti nuk gjykohet as 18 vjet pas

Kanë kaluar thuajse 18 vite që kur atëherë Prokuroria e Qarkut kishte ngritur aktakuzë ndaj Haki Ahmetit dhe Engjëll Shabanajt, mirëpo as sot e kësaj dite drejtë...

Prizrenasi dënohet se e shiti gruan për prostitucion

Gjykata e Prizrenit e ka dënuar një të akuzuar me inicialet K.Rr. pasi e gjeti fajtor në veprën penale për prostitucion.

Arrestohen dy persona për prostitucion në Mitrovicë

Policia e Kosovës ka njoftuar se janë arrestuar dy persona në Mitrovicë në dyshimin për prostitucion.

Pejë - Arrestohen dy të dyshuar për prostitucion

Policia e Kosovës njofton se në rajonin e Pejës ka arrestuar një burrë dhe një grua nën dyshimin se këta të fundit kanë bërë mundë...

Ferizaj - Arrestohen 4 vajza/gra nën dyshimet për prostitucion

Katër persona janë arrestuar nga Policia në Ferizaj nën dyshimet për përfshirje në prostitucion.

Pejë - Arrestohet një person i dyshuar për prostitucion

Policia e Kosovës, konkretisht Njësia për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore (NJHTQNJ– Pejë), në koordinim me prokurorin kompetent, ka bërë kontrollimin e banesës ...