Postet nga: prona shoqërore

Trashëgimia e pronave të privatizuara ende e padefinuar me ligj

E drejta e trashëgimisë për pronat e privatizuara shoqërore pas 99 vitesh, ende nuk është e përcaktuar me ligj.

Prokuroria e Shtetit: Azem Syla po Kërkohet qe 10 Ditë

Prokuroria e Shtetit ka lëshuar sot një komunikatë në lidhje me operacionin e sotëm policor, gjatë të cilit, në kuadër të një hetimi penal, janë bastisur rreth 42 ...

Ja Kush Janë të Arrestuarit!

Gjatë operacionit të sotëm të Policisë së Kosovës dhe të EULEX-it janë arrestuar gjashtë persona, të cilët janë dërguar në Pallatin e Drejtësisë për ...

Të Arrestuarit Sillen në Gjykatë

Personat e arrestuar gjatë aksionit të sotëm të Policisë së Kosovës dhe të EULEX-it janë sjellë në gjykatë.

Bastiset Shtëpia e ish- Shoferit të PDK-së (VIDEO)

Policia e Kosovës i kanë shkuar në shtëpi sot ish- shoferit të PDK-së, Arton V. i cili është në listën e personave të kërkuar në rastin ...

PDK Nuk Komenton Bastisjen e Azem Sylës

Partia Demokratike e Kosovës nuk ka dashur të komentojë aksionin e sotëm të Policisë së Kosovës dhe EULEX-it për bastisjen e shtëpisë së së deputetit ...

Aksion i Gjerë Policor, Kërkohet edhe Azem Syla

07:31

Dështon Largimi i Uzurpatorit të Pronës në Pejë

Prokuroria Themelore në Pejë ia refuzoi kërkesën Policisë së Kosovës për ta liruar një pronë nga uzurpuesi, me arsyetimin se me këtë rast është duke ...