Postet nga: prona komunale

Kryetari i Shtimes: Nuk është vështirë të bëhet lista e uzurpatorëve

Naim Ismajli, kryetari i Komunës së Shtimes, thotë se Komuna që drejton ai ka regjistruar të gjitha pronat që ka në posedim.

Asamblistja 'mori mesazh' që të mos flasë pas debatit për qeverisjen e Mytaher Haskukës

Asamblisjta e Kuvendit Komunal të Prizrenit, Dafina Alishani sot ka pranuar një telefonatë pas pyetjeve dhe çështjes së ngritur në emisionit Jeta në Komunë, ku mysafir ishte kryetari i Prizrenit ...

Mytaher Haskuka tregon çka u pyet nga hetuesia për konkurset e anuluara për drejtorë shkollash

“Analet e një qyteti të kapur”. Me këtë titull  kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka ka filluar t’i publikojë disa shkrime që, sipas tij, tregojnë për “çudirat e ...

Shoqëria civile në Prizren i kërkojnë Haskukës shkarkimin e 3 drejtorëve me aktakuzë

Gjashtë Organizata të shoqërisë civile kanë kërkuar nga Kryetari i Komunës së Prizrenit shkarkimin e tre drejtorëve komunalë ndaj të cilëve është ngritur aktakuzë pë...

Ngritet aktakuzë ndaj tre drejtorëve të Haskukës

Tre drejtorë komunalë të Prizrenit po akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare në dhënien në shfrytëzim të pronës komunale.

Komuna e Mitrovicës jep me qera për 15 vite Qendrën Tregtare

Kryetari i komunës së Mitrovicës  Agim Bahtiri dhe drejtori i operatorit ekonomik Konzerciumit ”URBAN”, Blerant Lila, sot kanë nënshkruar kontratën për dhënien e pronë...

Kryetarët me kompetenca shtesë me ligjin e ri për dhënien në shfrytëzim të pronës komunale

Komisioni për Administratë Publike ka miratuar shqyrtimin e propozim ndryshimeve për Projektligjin për dhënien në shfrytëzim dhe këmbimin e pronës së paluajtshme të ...

Muja: Nuk Kam Kryer Vepër Penale por Vepër Humane

Ish-kryetari dhe zyrtarë e ish-zyrtarë të tjerë të Komunës së Prizrenit janë deklaruar të pafajshëm pas leximit të aktakuzës, e cila i ngarkon me veprën - ...