Postet nga: promovimi

Promovohet në Prishtinë libri ‘Histori shkodrane në fotografi’

Është promovuar sot në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, “Pjetër Bogdani”, libri me fotografi “Histori shkodrane në fotografi” i Pjetër Logorecit.

Nesër hapet ekspozita me veprat e Faton Kryeziut 

Krijuesi Faton Kryeziu do të hapë nesër ekspozitën personale në Hotel “Sheraton” në “Marigona Residence” në Prishtinë. 

Më 19 shkurt në Skënderaj promovohet libri ‘Adem e Hamëz Jashari’  

Unioni i Shkrimtarëve dhe Kritikëve Shqiptarë ka botuar librin “Adem e Hamëz Jashari”. Ky libër do të promovohet më 19 shkurt në Skënderaj.

Promovohet antologjia e dramës bashkëkohore të Kosovës

Qendra Multimedia ka promovuar sot në Teatrin Kombëtar librin “Antologji e dramës bashkëkohore të Kosovës”, në dy vëllime.

Promovohet kompleti i veprave të Anton Çettës

Instituti Albanologjik i Prishtinës ka promovuar sot kompletin e veprave të Anton Çetës, në 13-të vëllime.

Promovohet në Prishtinë libri për Nënë Terezën në 110 vjetorin e lindjes së saj

Duke sfiduar rrezikun nga COVID-19 dhe vendimet e Qeverisë për parandalimin e pandemisë është promovuar sot në Prishtinë libri "Nga Gonxhe Bojaxhiu deri te Nënë Tereza...", i autorë...

Prizren, nesër promovohet libri ‘Shtëpi prej kartoni’

Romani “Shtëpi prej kartoni” i Roland Spahiut promovohet nesër, më 15 shkurt 2020, në librarinë “Altera” në Prizren.

Studiuesi Gjoka: Çun Lajçi, mjeshtër i fjalës artistike

Aktori Çun Lajçi ka promovuar sot romanin e tij “Kur fryjnë ernat”.