Postet nga: promovimi

Promovohet libri ‘Kthesa e dramës moderne (shek. IX-XX)’ i Muhamedin Kullashit

Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës ka promovuar sot, librin “Kthesa e dramës moderne (shek. IX- XX)” të akademik Muhamedin Kullashit.

Nesër mbahet Festivali Multikulturor ‘Festojmë ngjashmëritë tona’

Nesër, më 15 dhjetor 2021, në Bibliotekën Kombëtar të Kosovës, “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, mbahet Festivali Multikulturor “Festojmë ngjashmëritë tona”.

Promovohet libri i Nevenka Tromp, për gjykimin e kasapit të Ballkanit Sllobodan Millosheviq

Studiuesja Nevenka Tromp ka promovuar sot në Kolegjin AAB në Prishtinë, librin “Gjykimi i papërfunduar i Sllobodan Millosheviqit”.

Spahiu promovon librin për Kosovën e Shqipërinë

Interesim i madh është treguar sot nga publiku për të përcjellë promovimin e librit “Kosova dhe Shqipëria në të ardhmen – më afër apo më larg një...

Të enjten promovohet libri ‘Udhëtim në të shkuarën’ i Zenun Çelajt

Organizuar nga Shoqata e Intelektualëve “Jakova” në Gjakovë, të enjten më 21.10.2021, do të promovohet libri “Udhëtim në të shkuarën” i Zenun Çelajt.

Promovohet libri "Për historinë e gjuhës shqipe" i Rexhep Ismajlit

Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës ka promovuar sot librin, “Për historinë e gjuhës shqipe” të akademik Rexhep Ismajlit.

Promovohet në Prishtinë libri ‘Histori shkodrane në fotografi’

Është promovuar sot në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, “Pjetër Bogdani”, libri me fotografi “Histori shkodrane në fotografi” i Pjetër Logorecit.

Nesër hapet ekspozita me veprat e Faton Kryeziut 

Krijuesi Faton Kryeziu do të hapë nesër ekspozitën personale në Hotel “Sheraton” në “Marigona Residence” në Prishtinë.