Postet nga: Promovimi i librit

Promovohet libri për Granit dhe Taulant Xhakën

Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës sot është promovuar libri “Legjendat e futbollit, Vëllezërit Xhaka, Ambasadorët” i autores Hava Kurti- Krasniqi.

Promovohet libri  ‘Dheu i ofshamës’ me rrëfime për ‘kohë të vështira’

Organizata joqeveritare “Aksioni kundër dhunës dhe ndërtimi i paqes” në bashkëpunim edhe me qendrën gjermane  KUVRE Wuster kanë promovuar sonte librin ‘Dheu i ofshamës’ ...

Promovohet libri  'Lexim Filozofik i Arkitekturës' i Astrit Salihut

Shoqata e Filozofëve të Kosovës ka promovuar sot librin “Lexim Filozofik i Arkitekturës” të autorit Astrit Salihu.

Thaçi në Hagë për një ligjëratë dhe librin e tij

Me ftesë të institutit holandez “Clingendael Institute”, presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka udhëtuar për në Hagë, ku nesër do të mbajë ...

Ekokultura, ‘Atlas i Trashëgimisë Shpirtërore Shqiptare mbi Natyrën’

Profesori i Antropologjisë, Arsim Canolli, tha se libri Ekokultura lexohet si një atlas i nevojshëm i trashëgimisë shpirtërore shqiptare mbi natyrën.

Presidenti Promovon në Londër Librin Kushtuar Atij

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë pjesë në promovimin e librit “New State, Modern Stateman”, i cili i kushtohet atij.

Seanca e Pavarësisë dhe Deklarata e Saj Promovohen në Libra

Detajet e seancës kur u shpall pavarësia, fjalimet dhe gjithçka tjetër rreth asaj dite,  Deklarata e Pavarësisë së Kosovës dhe mendimi i Gjykatës ...