Postet nga: Promo

Zbulimi i “Drejtësia në Kosovë”: Si po kontrabandohen fëmijët nga Kosova në Itali

Në emisionin e së premtes “Drejtësia në Kosovë” sjell hulumtimin eksluziv se si u kontrabanduan  fëmijët nga Kosova për në Itali.

'Protestat për ujë' sonte në Jeta në Kosovë

Sonte në emisionin 'Jeta në Kosovë' do të diskutohet për hidrocentralet që po ndërtohen në lumin Lepenc në Malet e Sharrit.

Gjilan: Filmohet skandali i korrupsionit, zyrtari merr 2 mijë euro mito

Prangosja e një zyrtari të Komunës së Gjilanit, i cili po kërkonte dy mijë euro mito, është tema e  kësaj jave në emisionin "Drejtësia në Kosovë".

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Trashëgimia e Luftës në Rrezik

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” do të ndiqni debatin rreth gjendjes së memorialëve të luftës së fundit në Kosovë, me theks të veçantë për gjendjen ...

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Shqiptarët Mes Lindjes e Perëndimit

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ në RTK do të diskutohet për strategjitë e Kosovës dhe Shqipërisë në fushën e politikës së jashtme.

Ramush Haradinaj në 'Jeta në Kosovë'

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ në RTK do të transmetohet intervista me Kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj.

Mërgimtarëve u vidhen makinat

Të premtën nga ora 21 e 20 emisioni “Drejtësia në Kosovë” ju sjell hulumtimin për makinat e vjedha  të mërgimtarëve. Mujë Qerimi, mërgimtar ...