Postet nga: Prokuroria

Arrest Shtëpiak Për Tri Mjeket e Gjilanit

Gjyqtari Agim Ademi refuzoi kërkesën për paraburgim ndaj Shaqirit e Zeqirit, por ndaj tyre vendosi masën e arrestit shtëpiak, njëjtë siç aprovoi arrestin shtë...

Mbledhje Provash për Vdekjen e Mësueses

Arbenita Spahiu, 27 vjeçarja që ishte edhe mësuese vdiq më 3 mars të këtij viti në Spitalin e Gjilanit gjatë lindjes së foshnjës së saj.

Kamioni me Dosje të Pallatit të Drejtësisë Ndalet në Kufi

KALLXO.com zbulon se një kamion që dyshohej se ishte i ngarkuar përplot me dokumente për Pallatin e Drejtësisë është ndalur në njërën nga pikat ...

Gjendja Shëndetësore e Deputetes

Haxhiu pas lëndimit që pësoi dje në përpjekje për t’iu shmangur kontrollit policor në hyrje të Kuvendit, mbërmë është transferuar nga Emergjenca në Klinikë...

Arrest dhe Paraqitje në Polici për 10 Deputetët

Arrest dhe Paraqitje në Polici për 10 Deputetët

Këta 5 deputetë opozitarë sipas vendimit të gjykatës do të paraqiten dy herë në javë në polici gjatë 30 ditëve të ardhshme.

Në Gjykatë Kërkesa për Masë Sigurie

Lajmin për KALLXO.com e bëri të ditur gjyqtari i procedurës paraprake Vehbi Kashtanjeva.

Bastisje në Komunën e Klinës, i Dyshuar edhe Sokol Bashota

Bastisje në Komunën e Klinës, i Dyshuar edhe Sokol Bashota

Hetuesit policorë janë larguar me dokumente nga Komuna e Klinës.

Prokurororja Hajdari Krahason Ndërtimet pa Leje me Dëmet e Luftës

Prokurororja Hajdari Krahason Ndërtimet pa Leje me Dëmet e Luftës

Në nisjen e gjykimit  ndaj 10 zyrtarëve të Komunës së Prishtinës,  Hajdari i ka krahasuar dëmet nga ndërtimet pa leje me dëmet e luftës ...