Postet nga: Prokuroria Themelore në Gjilan

Avokati flet për aktakuzën ndaj 'Tarkan'-it

Naim Rudari, avokat i policit, Avni Berisha (Tarkani) tha për KALLXO.com se nuk janë njoftuar nga ana e prokurorisë për ngritje të aktakuzës.

Prokuroria po Pret Raportin e Obduksionit për Policin që Dyshohet se u Vetëvra

Prokuroria Themelore në Gjilan, është duke pritur raportin e obduksionit nga Mjekësia Ligjore në lidhje me rastin  e vetëvrasjes së pjesëtarit policor me inicialet B. I.

Donacion nga SHBA për Prokurorinë Themelore të Gjilanit

Në Prokurorinë Themelore të Gjilanit është bërë pranim-dorëzimi i pajisjeve teknike që përfshijnë video konferenca, arkiv, dublikues DVD dhe pajisje përkthimi, të dhuruara për kë...

Prokuroria në Gjilan e Mbyll Vitin 2017 me Mbi 3 Mijë Lëndë

3 mijë e 100 lëndë janë pranuar gjatë vitit 2017 në Prokurorinë Themelore në Gjilan.

Versioni i Prokurorisë për Nënën e Dyshuar për Mbytjen e Foshnjës

KALLXO.com siguruar vendimin e Gjykatës Themelore në Gjilan, përmes së cilit iu caktua paraburgimi nënës së foshnjës së vrarë, A.S.

Borxhi Shkaktar i Dy Plagosjeve në Gjilan

Borxhi Shkaktar i Dy Plagosjeve në Gjilan

Tefik Rakaj e Skënder Sadiku kishin mbetur të plagosur në tentativën e tyre që duke e sulmuar borxhliun të arkëtonin borxhin prej 12 mijë eurosh nga Fadil Ramadani.

Konfirmohet Aktakuza ndaj Prokurorit të Kositëses dhe Çadrës

Prokuroria Themelore në Gjilan Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prizren, kundër dy të pandehurve, Bajram Hamitaga dhe Luan Delili pë...

Aktakuzë e Re për Kryesuesin e Asamblesë

Naim Pira në aktakuzën e re akuzohet për mashtrim në votime gjatë zgjedhjeve të parakohshme të 12 dhjetorit 2010.