Postet nga: Prokuroria Themelore në Gjilan

Çka thuhet në aktakuzën e Prokurorisë për dëmtimin e Kalasë së Novobërdës?

Menaxhimi i keq i punëve dhe disa filmime ku shiheshin punëtorët e një kompanie serbe derisa po përdornin buldozerë në mënyrë joprofesionale gjatë punimeve në ...

Aktakuzë për mësuesin gjilanas për prerjen e flokëve nxënësit gjatë orës mësimore

Prokuroria në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj një personi në shkollën fillore “Dëshmorët e Kombit” në Livoq të Ulët të Gjilanit.

Prokuroria jep detaje si u soll luani nga Shqipëria në Gjilan përmes rrugëve malore

Një luan është sjellë nga Shqipëria në një resort në Gjilan gjatë muajit nëntor të vitit të kaluar.

Prokuroria merr vendim për policin e dyshuar për vrasjen e qytetarit në Gjilan

Prokuroria Themelore në Gjilan ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj V. H. zyrtar policor për shkak se i njëjti më 29 dhjetor të vitit të kaluar kishte që...

Dënohen shoferi e pronari i kompanisë për aksidentin tragjik në Gjilan

Me katër vite e tetë muaj burg është dënuar shoferi i automjetit, Mustafë Avdiaj, dhe me dy vite e tetë muaj burg është dënuar pronari i Kompanisë “...

Vetëvritet aksidentalisht 18 vjeçari në Kamenicë

Një 18 vjeçar ka vrarë veten aksidentalisht, mbrëmë në Kamenicë.

Prokuroria: Dy gjilanas ia ofruan gjakovarit vajzën e mitur për prostitucion

Dy gjilanas po akuzohen nga Prokuroria në këtë qytet për prostitucion ndaj një  vajze të mitur.

Aktakuzë ndaj të dyshuarit që dhunoi të miturën në motel në Kamenicë

Prokuroria Themelore në Gjilan ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj të dyshuarit M.K., për një rast të dhunimit.