Postet nga: prokuroria e prizrenit

Prizren, deklarohen rreth fajësisë dy të akuzuarit për rastin e aksidentit fatal nga gara në autostradë

Gjykata e Prizrenit ia ka ndëprerë paraburgimin Arlind Sylës, njërit prej të akuzuarëve për aksidentin tragjik në një garë automobilistike që ndodhi më 2023 në autostradë...

Aktakuzë ndaj dy personave për aksidentin në autostradë në të cilin vdiqën tre persona

Prokuroria e Prizrenit më datë 02.05.2024 ka ngritur aktakuzë ndaj dy të dyshuarve, Irfan Hoti dhe Arlind Syla, për aksidentin tragjik në një garë automobilistike që ndodhi në autostradën “...

Prizren, aktakuzë ndaj të pandehurit që dyshohet se vrau një person në prani të bashkëshortes dhe vajzës së tij 3-vjeçare

Prokuroria e Prizrenit ka bërë të ditur më 15.04.2024 se ka ngritur aktakuzë kundër Aziz Gashit, për shkak të dyshimit se ka kryer veprat penale - vrasje e ...

Gjykata vendos për të dyshuarit lidhur me aksidentin fatal pas garës automobilistike

Gjykata e Prizrenit ia ka vazhduar paraburgimin Arlind Sylës, njërit prej të dyshuarve për aksidentin tragjik në një garë automobilistike që ndodhi në autostradën “Ibrahim Rugova”, ...

Si e kishte arsyetuar tërheqjen e tij nga rasti për drogë ish-prokurori tani i akuzuar për marrje ryshfeti?

Prokuroria e Gjilanit sot më datë 05.03.2024 ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj ish-prokurorit Metush Biraj për marrje ryshfeti, pasi ishte tërhequr nga një rast për narkotikë ...

Aktakuzë ndaj ish-prokurorit Metush Biraj për ryshfet në një rast për drogë

Prokuroria e Gjilanit sot më datë 05.03.2024 ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj ish-prokurorit Metush Biraj për marrje ryshfeti, pasi ishte tërhequr nga një rast për narkotikë ...

I lë në tavolinë 10 euro policit në kufi, aktakuzë për ryshfet ndaj shtetasit të Shqipërisë

Departamenti i Krimeve të Rënda i Prokurorisë së Prizrentit, ka njoftuar sot se ka ngritur aktakuzë ndaj një shtetasi të Shqipërisë me inicialet M. M., i cili dyshohet ...

Prizren, aktakuzë ndaj katër personave për posedim dhe shitblerje të substancave narkotike

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj katër personave nën dyshimin për posedim dhe shitblerje të substancave narkotike.