Postet nga: Prokuroria e Pejës

Prokuroria kërkon paraburgim për të dyshuarin që iu zu mbi 1 ton mish i prishur

Prokuroria Themelore e Pejës ka paraqitur kërkesë pranë Gjykatës në Pejës për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit S.Sh., pë...

Aktakuzë për grabitjen e 50 mijë eurove në Pejë

Prokuroria Themelore e Pejës ka njoftuar se departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve Xh.B., E.Z., për grabitje.

228 persona të akuzuar për një muaj nga Prokuroria e Pejës

Prokuroria Themelore e Pejës ka njoftuar se vetëm gjatë muajit nëntor ka ngritur 174 aktakuza, ndaj gjithsej 228 personave, për vepra të ndryshme penale nga Kodi Penal i ...

Pejë, aktakuzë ndaj rojes së pyllit për mos kontrollim të personit që preu 12 metra kub dru

Prokuroria Themelore e Pejës, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër B.K., për veprën penale 'Keqpërdorim i pozitës zyrtare apo ...

Aktakuzë për degradim të ambientit në Pejë

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë kundër Q.B., për veprën penale degradim i ambientit.

Aktakuzë ndaj të dyshuarit se rrahu gruan për një euro

Një burrë nga Peja po akuzohet për dhunë në familje pasi i shkaktoi lëndime trupore bashkëshortes.

Institucionet në Pejë koordinohen kundër trafikimit me qenie njerëzore dhe prostitucionit

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Pejës, Agim Kurmehaj, ka mbajtur sot takim me zyrtarët përgjegjës policorë të luftës kundër trafikimit të qenieve njerëzore, ...

Prokuroria jep detaje për vrasjen në Deçan

Prokuroria e Pejës ka dhënë detaje rreth vrasjes së që ndodhi sot në qendër të Deçanit.