Postet nga: Prokuroria e Pejës

Prokuroria e Pejës hap rast nën dyshimet për keqpërdorim të parasë publike në Komunën e Pejës

Prokuroria e Pejës me vetiniciativë, ka hapur rast nën pretendimin për keqpërdorim të parasë publike në Komunën e Pejës.

Zenun Elezaj do të rigjykohet për konflikt interesi

Gjykata e Apelit ka kthyer në rigjykim çështjen penale kundër kryetarit të Klinës Zenun Elezaj.

Dënohet i akuzuari që kishte marrë veturën e Bashkësisë Islame dhe veturën e Komunës së Pejës  

Gjykata e Pejës e ka dënuar Valon Loxhën, i cili kishte marrë në mënyrë të kundërligjshme për vozitje veturën e Bashkësisë Islame ...

Rrëfimet e të dëmtuarëve që paguan paratë dhe nuk i morën kurrë banesat

Gjykimi për krim të organizuar, mashtrim dhe shpëlarje parash në lidhje me mashtrimin e 176 qytetarëve për shitblerjen e banesave nga kompania “Venis-O-Group”, ka vazhduar sot në ...

Vrasja e Mentor Zekajt, mospajtime mes avokatit të të akuzuarit dhe atij të palës së dëmtuar

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar gjykimi për vrasjen e 6 marsit të vitit 2017, ku nga plumbat e shkrepur u vra Mentor Zekaj.

Ndryshohet aktakuza për vrasjen me pagesë në Deçan

Në Gjykatën e Pejës sot ka filluar rigjykimi për rastin e vrasjes me pagesë kundër pjesëtarëve të grupit të përbërë prej katë...

Akuzohet se fshiu mbi 18 mijë euro borxhe, zyrtari i Komunës së Pejës deklarohet për fajësinë

Haki Kartallozi, zyrtar i komunës së Pejës, i akuzuar nga Prokuroria për keqpërdorim të detyrës zyrtare, fshirjen e borxheve mbi 18 mijë euro, është ulur sot ...

Një person dyshohet se u vetëvra nga presionet e kthimit të kamatës së fajdes nga i dyshuari që u arrestua sot në Pejë

Policia e Kosovës nga korriku i vitit të kaluar kishte pranuar informacione se një person po jepte para me fajde.