Postet nga: Prokuroria e Pejës

Edhe nga dy muaj arrest shtëpiak për disa drejtorë e zyrtarë të Istogut, Klinës e Deçanit

Gjykata e Pejës ua ka vazhduar masën e arrestit shtëpiak drejtorit të Urbanizmit në Komunën e Istogut, Jashar Blakaj dhe zyrtarëve të kësaj drejtorie, ...

U vazhdohet arresti shtëpiak drejtorit të Urbanizmit në Pejë dhe zyrtares të kësaj drejtorie

Gjykata e Pejës ka marrë vendim përmes të cilit ka vazhduar masën e arrestit shtëpiak ndaj drejtorit të Urbanizmit në Komunën e Pejës, Rajan ...

Dosja e prokurorisë për hetimet ndaj drejtorit të pronës në Komunën e Pejës

Një aksion i Prokurorisë në Pejë ka dërguar në arrestim e 7 zyrtarëve të komunës së Pejës, përfshirë këtu edhe drejtorin e Drejtorisë së Pronë...

Inspektori i ndërtimit në Pejë dyshohet se nuk i ndali punimet e kundërligjshme

Mentor Beqiri, inspektor i Ndërtimit në Komunën e Pejës është ndaluar dje nga Prokuroria nën dyshimet se ka kryer vepër penale të keqpërdorimit të ...

Prokuroria, kërkon paraburgim për dy zyrtarët komunal të Pejës

Prokuroria e Pejës, ka kërkuar paraburgim ndaj dy të dyshuarve, drejtorit të Kadastrës në Pejë Mustafë Nila dhe zyrtarit të kësaj drejtorie Arxhend Lleshi, nën ...

Arrest shtëpiak për ofiqarin e Pejës që dyshohet se regjistroi shtetasin turk në mënyrë të kundërligjshme

Gjykata e Pejës ka caktuar masën e arrestit shtëpiak ndaj Halit Gashit, zyrtar në Komunën e Pejës.

Kërkohet paraburgimi ndaj zyrtarit të Komunës së Pejës dhe shtetasit turk që u pajis me dokumente të falsifikuara

Një zyrtar i Komunës së Pejës është arrestuar gjatë ditës së djeshme nën dyshimet se ka kryer 4 vepra penale, duke regjistruar në mënyrë të kundë...

Arrestohet zyrtari i Komunës së Pejës

Një zyrtar i Komunës së Pejës është arrestuar sot nën dyshimin se ka kryer 4 vepra penale.