Postet nga: Prokurori Rasim Maloku

Shpjegimi i prokurorit se pse villat e Brezovicës u kthyen te pronarët (VIDEO)

Disa javë më parë, Gjykata e Pejës mori vendim që villat e sekuestruara në rastin “Brezovica” të kthehen te pronarët deri në përfundim të procedurës.

Policia e Kosovës ngjitet nëpër shtylla për të larguar kamerat e sigurisë në Shtërpcë (VIDEO)

KallxoPernime ka shfaqur pamjet nga operacioni i Policisë së Kosovës, gjatë të cilit janë konfiskuar kamerat e sigurisë në Shtërpcë.

Zyrat moderne të Qeverisë së Serbisë në Shtërpcë (VIDEO)

Emisioni KallxoPernime ka siguruar pamje të objektit të strukturave paralele të Serbisë, të cilat operonin në Shtërpcë. Emisioni ka shpërfaqur momentet kur hetuesit e policisë ishin futur në ...

Skema e fajdeve dhe lidhja me autosallonet (VIDEO)

Në një rrëfim për KallxoPernime prokurori Rasim Maloku ka rrëfyer skemën e zbuluar deri më tani, në të cilën autosallonet luksoze ishin përdorur pë...

Rrëfimi ekskluziv se si ranë biznesmenët e fajdes në rastin “Brezovica” (VIDEO)

Prokurori Rasim Maloku, i cili po heton rastin “Brezovica” ka rrëfyer në KallxoPernime rrjedhën sipas të cilës ai dhe grupi hetimor kanë arritur të zbulojnë një rrjet ...

Sjellja e policëve kur para tyre arratiset Millan Radoiçiq (VIDEO)

Një material eksluziv i shfaqur në KallxoPernime ka dëshmuar mënyrën se si Millan Radoiçiq kishte kuptuar se ishte në kërkim nga Policia e Kosovës.

KallxoPernime zbardh mënyrën se si u arratis Millan Radoiçiq (VIDEO)

Në edicionin e së shtunës, KallxoPernime do të shfaqë tërë ngjarjen se si ishte arratisur njëri nga njerëzit më të përfolur në Kosovë.

Shoqata e Prokurorëve të Kosovës: Besnik Berisha me gjuhë fyese, ka denigruar sistemin prokurorial

Përmes një reagimi publik, Shoqata e Prokurorëve me kryetar, Naim Abazi ka dënuar gjuhën e përdorur nga avokati Besnik Berisha për prokurorin Rasim Maloku, ...