Postet nga: prokurimi

MSH-ja e shqetësuar me disa vendime të OSHP-së për prokurim të baranve

Ministria e Shëndetësisë ka shprehur shqetësim lidhur me disa vendime të Organit Shqyrtues të Prokurimit.

Ish-ministrja Dumoshi kërkoi që të paguhet bredhi i blerë në vitin 2020, Ministria e Kulturës thotë se ai u ble pa procedura të prokurimit

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka konfirmuar se nuk është kryer pagesa për një bredh të blerë në vitin 2020 në kohën kur ministre e këtij ...

ZKA: UP-ja përzgjodhi operator ekonomik që nuk i plotësoi kriteret e parapara teknike

Universiteti i Prishtinës ‘Hasan Prishtina’ gjatë vitit 2021 nuk ka bërë vlerësim të duhur të ofertave të ndryshme në procedurat e prokurimit, me ç’rast në një rast ka ...

Liburn Aliu flet për shkarkimin e shefit të prokurimit, Nexhat Krasniqi - thotë se nuk e ka bashkëpunëtor

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se shkarkimi i shefit të divizionit të prokurimit, Nexhat Krasniqi ka ardhur si shkak i fuzionimit ...

ZKA: Raporti për prokurim i KEK-ut u dërgua në Departamentin për çështje juridike dhe kundër mashtrimit

Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, ka përmendur disa raste të cilat janë dërguar në Prokurori nga Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA), të cilat i kanë identifikuar ...

Nexhat Krasniqi nuk mban më pozitën e shefit të Prokurimit në MMPHI

Shefi i Prokurimit në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, MMPHI, Nexhat Krasniqi nuk mban më pozitën udhëheqëse të këtij divizioni.

KDI: Shtatë komuna nuk respektuan afatet kohore për aktivitetet e prokurimit

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka organizuar një tryezë në lidhje me “Shpenzimet e parasë publike në kategorinë e subvencioneve dhe investimeve kapitale gjatë mandatit qeverisës 2018-2021”.

Arrestohet pronari i një kompanie, dyshohet se përdori dokumente të falsifikuara në prokurim

Policia e Kosovës ka arrestuar një person sot me inicialet L.B. nën dyshimin se ka paraqitur dokumente të falsifikuara në një aktivitet të prokurimit në një komunë.