Postet nga: Prokurimi Publik

Prezantohen Sfidat e Prokurimit Publik

Demokracia Plus (D+), në bashkëpunim me Organin Shqyrtues të Prokurimit dhe Komisionin Rregullativ të Prokurimit Publik, nga ora 11:00 organizojnë konferencën e fund vitit, në të cilën do ...

“D+” Organizon Debat për Mbarëvajtjen e Procesit të Prokurimit Publik

Demokraci Plus (D+) organizon debatin kushtuar mbarëvajtjes së procesit të prokurimit publik në Kosovë.

Delawie: Luftojeni Korrupsionin për Ekonomi të Shëndoshë

Ambasadori i ShBA-së, Greg Delawie, ka bërë thirrje për bashkëpunimin e të gjithëve në Kosovë për ta luftuar korrupsionin për të pasur një ekonomi ...

Viti që Trashi Luksin e Zyrtarëve me Paratë e Buxhetit

Viti që Trashi Luksin e Zyrtarëve me Paratë e Buxhetit

Qindra miliona euro në Kosovë shpenzohen përmes procedurave të prokurimit publik. Prokurimi publik, vazhdon të jetë një hallkë e ndjeshme në forcimi e shtetit, dhe si i tillë i ...

Havolli: Prokurimi Publik, Vrimë e Zezë e Shtetit

Havolli: Prokurimi Publik, Vrimë e Zezë e Shtetit

Drejtori i ri i Agjencisë Kundër Korrupsionit konsideron si prioritet parandalimin e korrupsionit në fushën e prokurimit publik që sipas tij është fushë shumë problematike

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Si Fitohen Tenderët në Kosovë?

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Si Fitohen Tenderët në Kosovë?

Sonte në RTK, në orën 20:15, do të transmetohet debati rreth raportit vjetor i BIRN/ Internews Kosova për prokurimin publik për vitin 2015.

BIRN dhe Internews Kosova Sot Publikojnë Raportin 'Nder me Tenderë'

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) dhe Internews Kosova do ta publikojë sot raportin e monitorimit të prokurimit publik për vitin 2015.