Postet nga: Prokurimi Publik

Dënohet me burg ish-shefi i Prokurimit në Gjilan

Gjykata e Gjilanit e ka dënuar me 1 vjet e 6 muaj burg ish-drejtorin e Departamentit të Prokurimit në Komunën e Gjilanit, Salih Kqiku, i akuzuar për keqpërdorim ...

Policia blen 40 radarë dore, radarët mobilë dhe pajisjet elektronike bllokohen në OShP

Policia e Kosovës ka blerë 40 radarë të dorës në vlerë 449 mijë e 700 euro ndërsa pjesa tjetër e tenderit për 10 radarët mobilë dhe 185 pajisjet elektronike ë...

Kurti: Burimi kryesor i pasurimit të pajustifikuar e të paligjshëm është pikërisht përmes kontratave të korruptuara

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurtin në diskutimin për prokurimin publik, numëroi tri probleme të cilat, tha se do të trajtohen me përpikëri vitin që vjen. ...

Gashi: Njerëzit nuk frikohen me vjedh sepse nuk ka asnjë rast që ka përfunduar me burg

Kreshnik Gashi, redaktor në BIRN Kosova, ka deklaruar se keqpërdoruesit e buxhetit të Kosovës po janë të lirë të vazhdojnë me keqpërdorime, pasi nuk ka asnjë rast ...

Kurti: Në prokurim publik nuk duhet të marrin pjesë kompanitë që operojnë në parajsa fiskale

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti teksa po shpaloste ndryshimet që duhet pësuar në prokurim publik, tha se shumë kompani që konkurrojnë janë degë e kompanive të ndryshme të ...

Kurti: Duhet ndryshime në prokurim publik, qytetarët duhet të përcjellin taksat e tyre

Kryeministri i vendit, Albin Kurti ka shpalosur disa plane për të ardhmen që sipas tij duhet bërë në prokurim publik, kryesisht të bazuara në transparencë.

Auditori kritikon "projektet paushalle" të komunave (VIDEO)

Auditori i Përgjithshëm në Raportin Vjetor të Auditimit ka kërkuar nga komunat dhe instutucionet e tjera që aktivitetet e prokurimit për kontrata për punë të ...

Shkëputja e kontratave si rrugë për mbrojtjen e cilësisë (VIDEO)

Komuna e Klinës ishte bërë e njohur vitin e kaluar për shkak se në një nga rrugët e sapo-asfaltuara kishte mbi bari.