Postet nga: projektligji

Plotësim-ndryshimi i Ligjit për Këshilli Prokurorial, reagon KPK-ja

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), të enjten ka reaguar pas vendimit të Qevrisë së Kosovës më 12 korrik për plotësim-ndryshimin e Ligjit për KPK-në.

Kosova shumë shpejt do t’i bëjë me pagesë qeset e plastikës

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka folur për qeset e plastikës, për të cilat është përfol që do të hiqen ...

Komisioni e miraton zgjatjen për tri vite të Projektligjit për trajtim të ndërtimeve pa leje

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim shqyrtoi ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për trajtimin e ndërtimeve pa leje.

Muzeologët kundër futjes së Muzeut Kombëtar në projektligjin për artin dhe kulturën

Pjesëtarë të stafit shkencor dhe profesional të Muzeut Kombëtar të Kosovës po kundërshtojë futjen e Muzeut Kombëtar të Kosovës (MKK) në Projektligjin për ...

Projektligji për kinematografinë përplas kineastët gjatë debatit publik në Kuvendin e Kosovës

Një mal me vërejtje janë shpalosur sot nga kineastët kosovarë lidhur me Projektligjin e ri për kinematografinë, gjatë një dëgjimi publik në Kuvendin e Kosovës.

Teatri Kombetar

Projektligji për artin dhe kulturën publikohet në platformën për konsultime publike

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit ka publikuar në platformën për konsultime publike Projektligjin për art dhe kulturë. MKRS synon bërjen e një ligji i ...

Shqyrtimi i Projektligjit për mbrojtjen e informacionit të klasifikuar, mbyllet për media diskutimi në Komisionin e Sigurisë

Mediat nuk janë lejuar të vazhdojnë qëndrimin në sallën në të cilën do të zhvillohet edhe diskutimi i mëtutjeshëm i Komisionit për Çështje të ...

Miratohet në lexim të parë themelimi i Institutit të Krimeve të Kryera Gjatë Luftës

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të parë Projektligjit nr.08/L-177 për Themelimin e Institutit të Krimeve të Kryera Gjatë Luftës në Kosovë.