Postet nga: Projektligji për rimëkëmbje ekonomike

Çka parasheh projektligji për rimëkëmbje ekonomike?

Pas gjashtë tentimeve, Kuvendi i Kosovës ka arritur sot që ta votojë në parim projektligjin për rimëkëmbjen ekonomike.

Kuvendi pa kuorum për Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike nuk ka arritur të kalojë as në seancën e së hënës në Kuvendin e Kosovës.

Kuvendi tenton sërish të vendosë për tërheqjen e parave të Trustit

Shefi i Grupit Parlamentar i LDK-së, Arben Gashi ka kërkuar që në seancën e sotme të dalin për votim sërish disa pika që nuk kanë arritur ...

Për herë të tretë dështon të votohet Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike

Për herë të tretë radhazi brenda ditës nuk ka arritur të votohet Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike në Kuvendin e Kosovës.

Bedri Hamza flet për Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, thotë se PDK-ja vepron në interes të shtetit

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Bedri Hamza, në një konferencë për media ka folur lidhur me Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike.

Afrim Muçiqi paralajmëron protestë me enë të kuzhinave

Oda Hoteliere dhe Turistike e Kosovës i ka quajtur të panevojshme masat e Qeverisë së Kosovës kundër pandemisë COVID-19 dhe ka kritikuar deputetët e Kuvendit të ...

Bajrami: Do të kërkoj prapë votën e deputetëve

 

Ministri Kuçi e quan të turpshme mungesën e deputetëve për votimin e Ligjit për Rimëkëmbjen ekonomike