Postet nga: projektligji për qeverinë

Projektligji që mbanë ‘mister’ numrin e ministrive  

9 muaj pas ardhjes në pushtet, qeveria Kurti ka miratuar projektligjin për Qeverinë. Ky projektligj pritet të rregullojë organizimin dhe funksionimin e Qeverisë së Kosovës, mënyrën e ...

Zyra e Kryeministrit deklarohet për opinionin e Komisionit të Venecias rreth Projektligjit për qeverinë

Zyra e Kryeministrit të Kosovës, ka bërë të ditur se ka pranuar dhe mirëpritur Opinionin e Komisionit të Venedikut mbi Projektligjin për Qeverinë e Republikës ...

Komisioni i Venecias kërkon barazi gjinore në Ligjin për Qeverinë

Qeveria e Kosovës në gusht të këtij viti e kishte finalizuar Projektligjin për Qeverinë, mirëpo për shkak të mundësisë për shkelje Kushtetuese, ky ...

Komisioni i Venecias: Në vend të limitit të numrit të ministrive, të caktohen kritere për rritjen e numrit

Komisioni i Venecias ka trajtuar kërkesën e Qeverisë për të parë kushtetutshmërinë e Projektligjit për Qeverinë, për sa i përket numrit të ministrive ...

Projektligji për Qeverinë, ky është opinioni i Komisionit të Venecias për kompetencat e qeverisë në detyrë

Qeveria e Kosovës në gusht të këtij viti e kishte finalizuar Projektligjin për Qeverinë, mirëpo për shkak të mundësisë për shkelje Kushtetuese, ky ...

AAK - PSD prezantojnë Projektligjin për Qeverinë

Koalicioni parazgjedhor Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) dhe Partia Socialdemokrate (PSD), në një konferencë për media kanë shpalosur synimin e qeverisë ardhshme pas zgjedhjeve pë...

Ligji që përgjysmon Qeverinë

 

Projektligji për Qeverinë pritet të procedohet në Kuvend në fund të majit

Projektligji për Qeverinë pritet të procedohet në Kuvendin e Kosovës në fund të majit. Kështu ka bërë të ditur koordinatori nacional për reforma shtetërore, ...