Postet nga: Projektligji për Byronë Shtetërore

Dërgohen në Komisionin e Venecias amandamentet e Projektligjit e Byrosë për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca i është drejtuar Komisionit të Venecias me kërkesën për verifikimin e amendamenteve të Projektligjit për Byronë Shtetërore për Konfiskimin ...

Kurti: Është gabim të shtyhet votimi për Byonë Shtetërore

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është deklaruar në lidhje me projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme.

Kuvendi miraton në parim projektligjin për Byronë Shtetërore

Me 58 vota për dhe tre abstenime, Kuvendi i Kosovës ka miratuar në parim projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme.

Konjufca tregon se përse abstenoi në votimin e projektligjit për Byronë Shtetërore

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca ka treguar se përse ka abstenuar javën e kaluar kur u hodh në votim projekltigji për Byronë Shtetërore për Verifikimin ...

Opozita kërkon tërheqjen e projektligjit për Byronë Shtetërore, qeveria e vendosur të votohet sot

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës po kërkojnë që Projektligji për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e ...

Kuvendi nuk ka kuorum për të votuar Projektligjin për Byronë Shtetërore

Kuvendi i Kosovës nuk ka pasur kuorum për të kaluar Projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme.

Deputetët e opozitës deklarohen për Projektligjin për Byronë Shtetërore për Konfiskimin e Pasurisë

Deputetët e opozitës kanë shprehur qëndrimet e tyre në emër të partive lidhur me Projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e ...

Kuvendi fillon nga pika zero diskutimin rreth Projektligjit për Byronë Shtetërore për Konfiskimin e Pasurisë

Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës po diskutohet rreth Projektligjit për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme.