Postet nga: projektligjet

Përplasje në Komisionin për Arsim e Kulturë, opozita akuzon pushtetin për kontrabandim projektligjesh

Me gati gjysmë ore vonesë ka nisur mbledhja e Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport, ku ishte paraparë shqyrtimi i Projektligjin për Rininë, Projektligjit ...

Përfundon seanca e jashtëzakonshme, deputetët e pozitës miratuan disa projektligje

Pas përfundimit të seancës në të cilën u miratua në lexim të dytë Projekligji mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Kosovës për vitin 2024, Kuvendi ...

Kuvendi miraton tri projektligje - Për Mbështetjen e Punëve Publike, për Qeverinë dhe për Noterinë

Projektligji për mbështetjen e punëve publike, projektligji për Qeverinë, dhe projektligji për noterinë, kanë marrë mbështetjen e deputetëve të Kuvendit të Kosovës ...

Opozita ia kërkon 'strategjinë' për dialogun, Bislimi: S'ia humbi vetes propabilitetin në proces duke dalë me tupan me folë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi ka thënë se nuk mund të prezantojë strategjinë e qeverisë për dialogun Kosovë-Serbi, pasi sipas tij një gjë e ...

Në mungesë të kuorumit Kuvendi nuk shqyrton katër projektligje

Mungesa e kuorumit në Kuvendin e Kosovës ka pamundësuar miratimin e katër pikave të rendit të ditës sot në seancën plenare.

Kuvendi mbyll punimet për sot, miratohen 4 projektligje të tjera në fund të seancës

Në përfundim të punimeve të seancës së sotme, Kuvendi i Kosovës ka miratuar katër projektligje.

Më 19 tetor Kuvendi mban seancën e radhës

Të martën e ardhshme, më 19 tetor 2021, në orën 10:00, do të mbahet seanca plenare e radhës e Kuvendit të Kosovës.

Shumë projektligje shtyhen për seancën e ardhshme, miratohen dy raporte

Kuvendi i Kosovës sërish ka dështuar të miratojë një sërë projektligjesh.