Postet nga: prodhimi

Rimëkëmbja: Orientimi kah prodhimi dhe eksportet

Masat për menaxhimin e pandemisë COVID-19 të Qeverisë së Kosovës për kufizimin e lëvizjes së lirë kanë ndikuar negativisht në ekonominë e Kosovës. Vendet e ...

KEK-u investon në sigurinë e njësive prodhuese

 

Për tre muaj shtrenjtohet për 1% prodhimi në Kosovë

Indeksi i tërësishëm i çmimeve të prodhimit në Kosovë në tre muajt korrik-shtator të këtij viti është më i lartë për 1.0 përqind , krahasuar me ...

KEK-u prodhon vetëm rreth 375 Mw/h, furnizimi mbulohet nga importi

Mungesa e prodhimit vendor të energjisë elektrike ka bërë që të vështirësohet furnizimi me rrymë, e kjo zakonisht ka ndodhur gjatë stinës së dimrit.

Rritja e prodhimit të duhanit në Kosovë bie ndesh me MSA-në

Komisioni për Buxhet dhe Financa i Kuvendit nuk ka arritur ta kuptojë nëse ka kaluar apo jo, pika e  tretë e rendit të ditës për shqyrtimin ...

Fermerët e Kosovës feferonin e kthejnë në ndërmarrje komerciale

Megjithëse bujqësia ka qenë një udhëtim i gjatë për Zijadin Kelmendin, është më shumë se një pasion për të, shkruan USAID.

Bujqit paralajmërojnë protestë kundër qeverisjes Haradinaj

Drejtuesit e Federatës Sindikale të Bujqve të Kosovës kanë shprehur pakënaqësitë e tyre për qeverinë e udhëhequr nga Ramush Haradinaj dhe punën e ...

KEK Njofton se të Gjitha Njësitë Janë në Prodhim

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka njoftuar se aktualisht është duke punuar me kapacitete të plota në prodhimin e energjisë elektrike.