Postet nga: prodhimet vendore

Piraj: Qeveria nuk i ka mbështetur kërkesat e kampanjës tonë

Burim Piraj, pronar i kompanisë “MEKA Hallall Food” në emisionit “KALLXO Përnime”, ka thënë se në marketet kosovare, marzha e lartë është për prodhuesit vendorë. Ai ka ...

Millaku: Nuk mund të marrësh subvencione nga Ministria nëse e ke tokën në hipotekë

"Nuk mundesh me marrë subvencione nga Ministria e Bujqësisë nëse e ke tokën në hipotekë".

Për llojin e farës bujqësore që lejohet të përdoret në Holandë, në Kosovë kërkohen 2 vite 'testim'

Bedri Kasumi, pronari i kompanisë "Pestova", e cila merret me kultivimin e patates dhe prodhimin e produkteve të saj, ka rrëfyer në emisionin "KALLXO Përnime" për sfidat ...

Përfaqësuesi i ‘Drenës’: Vetëm 50-60 euro është subvencioni i shtetit për lopë që kushton rreth 2,000 euro

Astrit Bunjaku, përfaqësues i kompanisë "Drena" e cila merret me prodhimin e qumështit dhe nënprodukteve të tij në Kosovë, në emisionin "KALLXO Përnime" ka folur ...

Pronari i ‘Vipa Chips’: Konkurrencën kryesore e kemi nga Serbia

Bedri Kasumi nga kompania "Pestova", e cila produkt kryesor e ka "Vipa Chips"-in, ka deklaruar se konkurrent kryesor në prodhimin e çipsit e kanë Serbinë.

Burim Piraj: Bëjmë fushatë të mos blihen vetëm produktet serbe, nuk i reklamojmë prodhimet tona

Burim Piraj, pronar i kompanisë “MEKA Hallall Food” në emisionit "KALLXO Përnime", ka folur për fushatën në rrjetin social Facebook për të vetëdijësuar qytetarë...

Prodhimet vendore - LIVE

Në emisionin e sotëm "KALLXO Përnime" po debatohet për prodhimet vendore.

Hekuran Murati thotë se ka rritje enorme të eksporteve në dy vitet e fundit

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka deklaruar se në vitin 2019, raporti eksport- import i mallrave ishte 1:9.