Postet nga: Prodhimet bujqësore

Peci: Ministria e Bujqësisë për nëntë vite nuk e ka aprovuar asnjë ligj

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, në emisionin “Kallxo Përnime” ka folur për mungesën e aprovimit të ligjeve që kanë të bëjnë me sektorin e bujqë...

Prodhimet bujqësore - LIVE

Sonte në emisionin “KALLXO Përnime” po debatohet për prodhimet bujqësore, blegtorinë, qumështin dhe prodhimin e produkteve të tij.

Rriten çmimet në prodhimet bujqësore dhe blegtorale

Të dhënat e Agjencisë së Statistikave të Kosovës, për periudhën korrik-shtator 2022, bëjnë të ditur se çmimet e prodhimeve blegtorale kanë shënuar rritje.

Limaj Paralajmëron Masa në Ndihmë të Prodhuesve Vendorë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ka paralajmëruar se do të ketë masa të tjera për të ndihmuar prodhuesit vendorë.

Gratë Ekspozojnë Produktet e Bizneseve të Tyre

Gratë janë treguar të zonja në biznesin e agrikulturës.

‘Gratë e Krushës’ Ende në Punëtori me Qira

“Gratë e Veja të Krushës” një kooperativë që prodhon hajvar dhe turshi, i paguajnë qira për depon dhe vendin ku zhvillojnë prodhimin “Punëtorisë Krusha” pasi veprojnë në ...

Kelmendi Kërkon Avancim të Prodhimeve Bujqësore në Rahovec

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Ramiz Kelmendi, u ka bërë thirrje fermerëve e biznesmenëve të rajonit të Rahovecit që të shtojnë punën dhe cilësinë ...

Bujqësia po Shtrenjtohet

Në një publikim të Agjencisë së Statistikave të Kosovës është bërë krahasim i i çmimeve të këtyre prodhimeve nga viti 2010 deri në 2015-ën.