Postet nga: privatizimi

Naser Osmani Deklarohet i Pafajshëm

Deputeti Naser Osmani që bashkë me 7 persona tjerë po akuzohet në lidhje me privatizimin e fabrikës “Fan” në Podujevë, pasi ishte pjesë e Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, ...

Banorët Pengojnë Blerësit e Pronës së Shitur nga AKP

Emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi të gjeturat e një hulumtimi për vendimin e familjes Hoti nga fshati Resnik i Klinës për të marrë ligjin në dorë...

Humbja e Dokumentit të Pronës që e Blenë Vëllezërit e Sylejman Selimit

Të premten  “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin lidhur me një pronë prej 117 hektarësh në fshatin Resnik të Klinës.

‘Beteja’ e Fshatarëve për Tokën e Privatizuar nga Vëllezërit e Sylejman Selimit

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi të gjeturat e një hulumtim për vendimin e familjes Hoti nga fshati Resnik i Klinës për të marrë ligjin ...

Si u Tjetërsua ish-Kampi i Sarandës në Hotelin Luksoz të Balilit

Një sindikatë e vogël, e quajtur Sindikata e Pavarur e Ushqimit dhe Bashkim Balili ndodhen në konflikt gjyqësor prej vitit 2000 për pronësinë e Santa Quarantës-pasuri ...

Shtyhet Gjykimi Ndaj Naser Osmanit dhe të Tjerëve

Në këtë gjykim përveç deputetit Osmani të akuzuar janë edhe shtatë persona të tjerë.

Gjykimi i Naser Osmanit në Lidhje me Privatizimin e ‘FAN’-it

Sot pritet të mbahet seanca gjyqësore ku të akuzuar janë Naser Osmani së bashku me Bahri Shabanin, Shkëlzen Llukën, Naim Avdiun, Melita Ymeragën, Agron Kamberin, Adrian ...

Kundërshtohet Privatizimi i Kino-Teatrit ‘Jusuf Gërvalla’

Kundërshtohet Privatizimi i Kino-Teatrit ‘Jusuf Gërvalla’

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka publikuar vendimin e Bordit të Drejtorëve për likuidim të kino-teatrit “Jusuf Gërvalla” në Pejë. Por, me këtë vendim nuk pajtohet ...