Postet nga: privatizimi

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për ‘Trepçën’

Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ...

Trashëgimia e pronave të privatizuara ende e padefinuar me ligj

E drejta e trashëgimisë për pronat e privatizuara shoqërore pas 99 vitesh, ende nuk është e përcaktuar me ligj.

Drejtori i Shpend Ahmetit aksionar në biznesin e duhanit

Genc Bashota, drejtor i Drejtorisë për Planifikimin Strategjik dhe Zhvillimit të Qëndrueshëm në Komunën e Prishtinës, ka deklaruar se është bashkëpronar në një biznes ...

Pasuria e Gani Dreshaj disa herë me e madhe se buxheti i Istogut

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, dhe ish kandidati për kryetar të Istogut Gani Dreshaj ka deklaruar se ai bashkë me familjen e tij ...

Komisioni për Zhvillim Ekonomik nuk e votoi vendimin e qeverisë për privatizimin e Telekomit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik… e  ka hequr nga rendi i ditës pikën për vendimin e Qeverisë me të cilin autorizohet Komisioni Qeveritar për privatizimin e ...

Gjykata sot pritet të vendos për të akuzuarin Naser Osmani dhe të tjerët

Gjykata e Prishtinës sot ka paraparë që ta shpallë aktgjykimin ndaj deputetit të Kuvendit të Kosovës Naser Osmanit si dhe të akuzuarve të tjerëve, lidhur me rastin ...

Qeveria nxjerr në shitje Telekomin

Qeveria e Kosovës miratoi sot një kërkesë të prezantuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka,  për përgatitjen e Telekomit të Kosovës për privatizim.

Shtyhet fjala përfundimtare për gjykimin e deputetit të LDK-së për privatizim të fabrikës

Nuk është dhënë fjala përfundimtare në gjykimin ndaj deputetit Naser Osmanit, i cili së bashku me 7 persona tjerë po akuzohet në lidhje me privatizimin e fabrikës “Fan” ...