Postet nga: privatësia

Google vjen me një opsion të ri privatësie

Nëse nuk dëshironi që Google të gjejë informacione të tilla si e-maili, numri i telefonit ose adresa juaj e shtëpisë, duhet të kontaktoni atë kompani dhe të ...

'Viber' e prezanton verifikimin me dy hapa, ja si do të funksionojë

Platforma 'Viber' ka bërë prezantimin e funksionit më të fundit - verifikimi me dy faza.

Kandidati i LVV-së për Vushtrrinë: Kamerat në qytet janë të ndaluara, shkelin privatësinë e qytetarëve (VIDEO)

Kandidati nga Lëvizja Vetëvendosje, për kryetar të Vushtrrisë, Arsim Rexhepi i ftuar në Debat Pernime ka thënë se nuk është e lejueshme vendosja e kamerave të ...

Privatësia, mbrojtja që ende nuk trajtohet në gjykatë

Edhe pse ligji e garanton të drejtën për privatësi, gjykatat e vendit ende nuk kanë të dhëna për numrin e padive ku palët janë ...

Milaim Zeka nuk paraqitet në seancën ku po akuzohet për inçizim të paautorizuar

Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, gazetari Milaim Zeka nuk është paraqitur në seancën e parë gjyqësore ku po akuzohet për inçizim të pa autorizuar.

Sfidat e raportimit gazetaresk vs respektimi i privatësisë

 

Dokumentet shëndetësore, pa këshilla për privatësinë

Gazetarët në Kosovë ndodhen para rrezikut të madh që me raportimet e tyre të shkelin privatësinë e palëve e po ashtu të publikojnë të dhëna të ...