Postet nga: pritjet në kufi

Pritje të gjata në kufirin Kosovë-Serbi, Serbi-Kroaci dhe Kroaci-Slloveni

Qytetarët e Kosovës, përfshirë edhe mërgimtarët, po përballen me pritje të gjata në pikat kufitare në rrugën e tyre drejt vendeve evropiane.

Pritje të gjata në pikëkalimet kufitare

Gjendja në pikat kufitare vazhdon të jetë e ngarkuar. Sipas të dhënave të Ministrisë së Punëve të Brendshme, pritjet më të gjata janë në pikë-kalimin kufitar në ...

Vonesat në kufi, pritje mbi një orë vetëm në dalje, në Merdare dhe Dheu i Bardhë

Mërgimtarët gjatë verës përballen me kolona të gjata dhe pritje në kufij, ndërsa sot pritje më të gjata ka vetëm në dy pika kufitare, ...

Me gjithë marrëveshjet e Ballkanit të Hapur, pritje disaorëshe në kufirin Serbi-Maqedoni e Veriut

Pritje me orë të tëra për të hyrë nga Serbia në Maqedoninë e Veriut, përmes pikës kufitare Tabanoc.

Deri në 40 minuta pritje në Merdarë për të dalë nga Kosova

Pritjet në vendkalimet kufitare për mërgimtarët janë të pashmangshme. Pas pushimeve për festat e fundvitit në Kosovë, tashmë bashkatdhetarët kanë filluar të kthehen në vendet ...

Kolonat në pikat e kalimit kufitar në Kosovë sipas MPB-së

Situata në pikat e kalimit kufitar në Kosovë është pa pritje të gjata, si në hyrje ashtu edhe në dalje të vendit.

Pritjet në Merdarë për të dalë nga Kosova deri në 6 orë

Qendra për Menaxhimin Kufitar, e cila funksonon në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka njoftuar për pritjet dhe kolonat në pikat kufitare që lidhin ...

Kjo është koha e pritjes në pikat kufitare për të hyrë dhe dalë nga Kosova

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar se për të hyrë në Kosovë dhe për të dalë prej saj pritjet më të gjata janë 30 minuta.