Postet nga: Prishtina Parking

Pas BQK-së, Sokol Havolli në krye të ndërmarrjes 'Prishtina Parking'

Sokol Havolli është kryeshefi i ri që është zgjedhur për të parin e ndërmarrjes publike lokale "Prishtina Parking".

'Prishtina Parking' shpall konkurs për kryeshef ekzekutiv

Ndërmarrja publike lokale "Prishtina Parking" ka shpallur konkurs për kryeshef ekzekutiv.

U shkarkua nga posti i kryeshefit ekzekutiv të “Prishtina Parking” apo dha dorëheqje? - Flet Liridon Restelica

Kryeshefi ekzekutiv i derisotëm i ndërmarrjes publike "Prishtina Parking", Liridon Restelica, ka reaguar pas njoftimit nga kryetari i Prishtinës dhe bordi i ndërmarrjes për shkarkimin ...

Përparim Rama: Shkarkohet kryeshefi ekzekutiv i “Prishtina Parking”

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftuar se në mbledhjen e jashtëzakonshme të mbajtur sot bordi i drejtorëve të NPL "Prishtina Parking" ka ...

Rrëzohet tabela e 'Prishtina Parking' në lagjen Ulpiana

Tabela e ndërmarrjes "Prishtina Parking" është rrëzuar sërish e cila gjendej e vendosur në lagjen Ulpiana në kryeqytet.

VIDEO - Komuna e Prishtinës paralajmëron plotësim-ndryshimin e rregullores së ‘Prishtina Parking’

Reagimet e protestat e qytetarëve të Prishtinës në lidhje me “konfliktet” e vazhdueshme me Ndërmarrjen Publike të Komunës së Prishtinës, “Prishtina Parking” ka marrë vë...

Banorët e lagjes 'Lakrishtë' sërish kundërshtojnë vendosjen e bllokuesve nga 'Prishtina Parking'

Banorë të lagjes 'Lakrishtë' në kryeqytet kanë dalë sërish që të kundërshtojnë vendosjen e bllokuesve në veturat që gjenden poshtë banesave të tyre.

VIDEO: Java e fushatës vetëdijesuese të ‘Prishtina Parking’

Ndërmarrja publike “Prishtina Parking” dy vite pas themelimit është futur në funksion.