Postet nga: Prinderit

Prindërit: Ka mungesë të librave në librari

Libraritë në Kosovë janë bërë destinacioni kryesor i prindërve, pasi këtë vit ata duhet t’i blejnë librat për fëmijët e tyre nxënë...

Dëmi që shkakton kafeja tek fëmijët, përse prindërit ua lejojnë konsumimin?

Pavarësisht paralajmërimeve prej vitesh nga pediatër dhe profesionistë shëndetësorë se kafeja dhe pijet e tjera me kafeinë si pijet e gazuara mund të jenë të ...

Mediat sociale po dëmtojnë shëndetin mendor të adoleshentëve. Ja çfarë mund të bëjnë prindërit

Nëse jemi seriozë lidhur me trajtimin e përkeqësimit alarmant të shëndetit mendor të adoleshentëve, duhet të reduktojmë përdorimin e tyre të rrjeteve sociale.

Grevat në arsim barrë për prindërit në Kosovë

Herta Manxhuka, nënë e tre fëmijëve, ka një muaj që i ka përcjellë lajmet nën shpresën se do të hasë në një të atillë ...

Paralajmërohet bojkotimi i mësimit në shkollën fillore, ‘Gjon Serreçi’ në Ferizaj

Këshilli i prindërve të shkollës fillore, "Gjon Serreçi" në Ferizaj ka vendosur që nga e hëna të bojkotohet  mësimi  në këtë shkollë.

“Më të vegjëlit e shoqërisë” - pse duhet të jenë të informuar për të drejtat e tyre?

Fëmijët në Kosovë përbëjnë mbi 24% të popullsisë së përgjithshme, andaj është shumë e rëndësishme që ata të jenë të informuar për të ...

Maqedoni e Veriut, prindërit në protesta kundër librave digjitalë

Protestat kundër propozim-ligjit që parasheh zëvendësimin e librave të shtypur me libra digjitalë, do të nisin të shtunën në Shkup nga prindërit e nxënë...

Prizren, Gjykata vendosi për djalin që kërcënoi prindërit

Gjykata e Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh për të pandehurin A.P., i dyshuar për kanosje ndaj prindërve.