Postet nga: prerja e pyjeve

Komuna e Prizrenit fton qytetarët të pajisen me leje për prerjen e pyjeve të tyre

Komuna e Prizrenit ka ftuar qytetarët të fillojnë të parashtrojnë kërkesat për prerjen e druve në pyjet private të tyre.

Policia arreston tre persona për vjedhje të pyllit

Njësitet e hetuesisë në Stacionin Policor në Shtime kanë arritur që të identifikojnë tre burra të dyshuar për vjedhje të pyllit.

Prokuroria e Pejës mban tryezë për degradimin e pyjeve dhe ambientit

Prokuroria e Pejës të hënën do të mbajë tryezë diskutimi për degradimin e ambientit dhe degradimin e pyjeve.

Dështon seanca ndaj të akuzuarit për ryshfet

Seanca e shqyrtimit fillestar e paraparë të mbahej sot ndaj të akuzuarve Ismet Tahiri dhe Sylë Fejza ka dështuar të mbahet.

Gjykimi i rojeve të pyllit për 100 Euro ryshfet

Në gjykimin e dy rojeve të pyllit, Nuhi Bajraktari dhe Avdi Trolli, që po akuzohen për veprën penale të marrjes së ryshfetit, u paraqitën 2 dëshmitarë, Xhafer ...

Një zyrtar kapet me dru pa dokumente

Policia njofton se arrestoi tre persona nën dyshimin për vjedhje të pyllit.

Ankesa për Prerje Ilegale të Pyjeve në Istog

Ankesa për Prerje Ilegale të Pyjeve në Istog

Në shumë raste, qytetarë të ndryshëm janë ankuar në KALLXO.com për prerjen e ilegale të druve në malet e Istogut. Autoritet komunale thonë së kanë ndalur prerjet ...

Dëshmitari: Roja Mohoi se u Prenë Drunjtë

Dëshmitari: Roja Mohoi se u Prenë Drunjtë

Hazer Dana, dëshmitari në gjykimin e gjashtë zyrtarëve të pylltarisë në Komunën e Suharekës tha se pas marrjes së njoftimit për prerje ilegale të pyjeve ...