Postet nga: Premiera

Shfaqja ‘Plus 18’ jepet sot premierë në Gjakovë

Shfaqja “Plus 18” jepet sot premierë në Teatrin e Qytetit “Hadi Shehu në Gjakovë në ora 19:30.

Nesër jepet premiera e shfaqjes ‘Totem dhe Tabu’

“Artpolis”, Qendra për Art dhe Komunitet ka njoftuar përmes një njoftimi për media se nesër (e martë, 18 maj 2021) do të jepet premiera e shfaqjes, “Totem dhe ...

Kritika e Enver Petrovcit për "La Rrem": Kjo shfaqje nuk ka të bëjë me Muharrem Qenën

Vlerësime të ndryshme janë dhënë për shfaqjen “La Rrem”, premiera e të cilës u dha të hënën në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Jepet sot premiera e shfaqjes ‘La Rrém’

Shfaqja “La Rrém”, që i kushtohet Muharrem Qenës, jepet sot premierë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Teatri "Adriana" në Ferizaj në përgatitje të shfaqjes “Mblesëri në Malësi”

Teatri “Adriana Abdullahu” (Adriana) i Qyteti të Ferizajt ka nisur përgatitjen e premierës së radhës.

Më 10 maj jepet premiera e shfaqjes për Muharrem Qenën

Premiera e shfaqjes, “La Rrém”, produksion i Teatrit Kombëtar të Kosovës (TKK) do të shfaqet më 10 maj 2021.

Nesër shfaqet premiera e baletit, “Entre dos Aguas” & “Troy Game”

Me shumë sfida, Baleti Kombëtar i Kosovës ka arritur të përgatis premierën e parë për këtë vit, “Entre dos Aguas” & “Troy Game”.

Teatri Kombëtare shfaq nesër pa publik premierën e shfaqjes ‘La Rrem’

Shfaqja që i kushtohet Muharrem Qenës, me tekst të Arian Krasniqit dhe regji të Kushtrim Koliqi është planifikuar të jepet nesër premierë në ora 20:00. Por, për shkak ...