Postet nga: politizimi i bordeve

Politizohet bordi i ndërmarrjes së Deçanit me zyrtarë të AAK-së

Tre nga katër anëtarët e bordit të ndërmarrjes publike lokale ‘Higjena’ në Deçan, kanë të kaluar politike me partinë që udhëheq këtë komunë, ...

Konjufca: Bordet e përkohshme do t`i dërgojnë në shtëpi njerëzit si Njazi Thaçi

Ministri i Punëve të Jashtme, Glauk Konjufca ka thënë se ‘debati’ i krijuar pas emërimit të disa anëtarëve të Lëvizjes Vetëvendosje nëpë...

Politizohet bordi i ndërmarrjes së Gjakovës

Komuna e Gjakovës, e udhëhequr nga Ardian Gjini, e ka politizuar bordin e Kompanisë Rajonale “Çabrati”. Bordi i “Çabratit”, që është ndërmarrje publike lokale e Komunës ...

Vjosa Osmani: Do t'i depolitizojmë menaxhmentin dhe bordet e ndërmarrjeve publike

Kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani, gjatë ditës së sotme ka takuar përfaqësuesit e Sindikatës së KEK-ut.

Politizimi i bordeve të ndërmarrjeve publike

Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj i ka kompletuar disa borde të ndërmarrjeve publike. Kompletimi i këtyre ndërmarrjeve ishte bërë bazuar në një konkurs që ...

Favorizimi i bashkëpartiakëve për bordin e KRU Prishtinës (DOKUMENT)

Qeveria e Kosovës e udhëhequr nga Ramush Haradinaj e ka kompletuar bordin e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” me anëtarë që nuk kishin qenë më ...

Haradinaj i 'bën nder' Veselit, ia rehatoi anëtarin e PDK-së në Bordin e 'Radoniqi'-t

Në mbledhjen e 18 qershorit, qeveria e Ramush Haradinajt ka emëruar anëtarët e Bordeve të Ndërmarrjeve Publike, e ndër to edhe të Kompanisë Rajonale të Ujitjes “...

Politizimi i bordeve çon ndërmarrjet drejt falimentimit

Politizimi i bordeve të ndërmarrjeve publike po shihet si një prej faktorëve që po i çon këto ndërmarrje drejt procesit të falimentimit.