Postet nga: Politikë

Të padukshëm në pleqni

Varfëria e neglizhimi institucional izolon të moshuarit/at në Kosovë.

Pesë raste të dhunës në familje në Kosovë - katër persona dërgohen në mbajtje

Pesë raste të dhunës në familje u raportuan në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit.

Prishtina, maj, 2023. Foto: Denis Sllovinja/Kallxo.com

Në kaosin e ndërtimeve pa leje...

Në ditët e lira që i ka nga puna, Fitim Ibishi merret me mirëmbajtjen e oborrit të gjelbëruar.

I dërguari i Britanisë së Madhe viziton ushtarët në Bondsteel

I dërguari i posaçëm i Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, Lord Stuart Peach gjatë ditës ka vizituar ushtarët e ardhur së fundi ...

Krejt çfarë dihet për vrasjen e Liridonës

Liridona Murseli, 30-vjeçare, është vrarë të mërkurën, më 29 nëntor, në rrugën "Dalip Alshiqi" në Prishtinë, kryeqytetin e Kosovës.

Lista e udhëzimeve të Bankës Qendrore për shmangien e monedhave 2 euro false

Pas shpërndarjes masive të monedhave 2 euro false nëpër Kosovë dhe masave ndaluese që kanë vendosur disa biznese duke mos pranuar fare pagesa me 2 euro, si autoritet pë...

E pagoi rrymën me 500 monedha 2 euroshe që dyshohet se ishin të falsifikuara

Me 500 monedha 2 euroshe që dyshohet se ishin të falsifikuara, një qytetar ishte nisur për të paguar faturën e shpenzimeve të energjisë elektrike në KEDS.

Britma e heshtur e lumenjve të ngufatur

Lumenjtë e Kosovës vazhdojnë të ndoten nga ujërat e zeza, qytetarët shprehen të dëshpëruar për mungesën e rrjetit të kanalizimit, derisa raportet ndë...