Postet nga: polici

Detaje për policin e arrestuar për dhunë ndaj gruas së tij police

Një polic është arrestuar nën dyshimin se ka rrahur bashkëshorten e tij.

Arrestohet një zyrtar policor i dyshuar për dhunë në familje

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) respektivisht hetuesit e Departamentit të Hetimeve të IPK-së kanë arrestuar një zyrtar policor me dyshimin se i njëjtit ka kryer veprën penale “...

Arrestohet një polic, dyshohet se manipuloi me prova

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) respektivisht hetuesit e Departamentit të Hetimeve kanë arrestuar sot një të dyshuar (zyrtar policor), me dyshimin se i njëjti ka kryer veprën ...

Arrestohet një polic, një gardian dhe një qytetar, u përfshinë në një incident

Një polic, një gardian i burgjeve dhe një qytetar janë arrestuar nga ana e Inspektoratit Policor të Kosovës.

Shembulli i policit, e kërkon pronarin e Kurbanit që i shkoi në shtëpi

Polici nga Malisheva, Sejdi Gashi ka njoftuar përmes Facebook-ut  se gjatë ditës së sotmen në shtëpin e tij ka shkuar një kurban, i cili nuk i pë...

Policia konfirmon vdekjen e policit nga COVID-19

Policia e Gjakovës ka konfirmuar për KALLXO.com vdekjen e zyrtarit policor 39 vjeçar nga infektimi me coronavirus.

Një zyrtar policor vdes nga COVID-19

 

Heshtja e Gjykatës për lëndën e ish-gjykatësit të akuzuar për ushtrim ndikimi, Rafet Ismajli

Prokuroria Speciale me 4 mars 2020, ka ngritur aktakuzë ndaj ish-gjykatësit Rafet Ismajli dhe ish-policit Blerim Gashi, për veprën penale ushtrim ndikimi.