Postet nga: policat e sigurimit kufitar

Qeveria thirrje mërgimtarëve të blejnë policën kufitare ‘online’ për të shmangur kolonat në kufi

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka kërkuar nga mërgimtarët që të blejnë policën kufitare ‘online’ për të evituar kolonat dhe pritjet në pikat kufitare.

Byroja e Sigurimeve apel mërgimtarëve që ta paguajnë policën kufitare

Byroja Kosovare e Sigurimeve u ka bërë apel mërgimtarëve që ta paguajnë policën kufitare të sigurimit në pikat kufitare në Kosovë.

Nikçi: Kosova ka buxhet modest për pagesa të sigurimit kufitar

Avokati Besnik Nikçi ka deklaruar se joprofesionalzimi në teknikën e sigurimit sidomos në prima të sigurimit është dështim total i Bankës Qendrore të Kosovës.

Nga sot mërgimtarët nuk paguajnë policën kufitare

Nga dita e sotme, mërgimtarët që udhëtojnë drejt Kosovës nuk kanë nevojë të paguajnë policën kuftiare.

Qeveria do të paguaj 35% me pak për policën e sigurimit, këtë vlerë do ta mbuloj BQK

Bordi ekzekutiv i Bankës Qendrore të Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për uljen e përkohshme të sigurimit kufitar të autopërgjegjësisë.

Lajm i keq për diasporën nga sot kthehen pagesat e sigurimit në kufi

Byroja Kosovare e Sigurimit ka njoftuar se veturat që hyjnë në Kosovë nga data 1 janar duhet të kenë të paguar policën e sigurimit.

Mërgimtarëve do t'u kthehen paratë që paguan për policat e sigurimit kufitar

Të gjithë mërgimtarëve të cilët gjatë ditëve të fundit kanë hyrë në Kosovë dhe kanë paguar policën e sigurimit kufitar, do t’u kthehen paratë.