Postet nga: polica kufitare

Byroja e Sigurimit prezanton policën e re kufitare

Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS), ka bërë të ditur se nga sot është hyrë në përdorim polica e re kufitare, e cila sipas njoftimit, e mbyll ciklin e ...

Rimbursimi i policës së sigurimit për mërgimtarët, BKS tregon procesin se si bëhet

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të mbuloj koston e policës kufitare për mërgimtarët ndërsa aplikimi për rimbursim bëhet në më...

Lansohet formulari për subvencionimin e policave kufitare për diasporën

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka lansuar formularin elektronik për subvencionimin e policave kufitare për bashkatdhetarët që hyjnë Kosovë këtë vit.

Qeveria thotë se mbulimi i policave për mërgimtarët është shumë simbolike

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin përmes së cilit do të mbuloj primin e policave kufitare për mërgimtarët.

Qeveria vazhdon mbulimin e policave kufitare për mërgatën

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozim vendimin për mbulimin e primit të policave kufitare për të gjithë mërgimtarët.

Ndalohen 3 persona, dyshohen për falsifikim të certifikatave të vaksinimit

Tre raste të dyshuara të falsifikimeve të certifikatave të vaksinimit të COVID-19 janë identifikuar nga zyrtarët policorë të stacionit të Hanit të Elezit.

Rreth 30 mijë euro ende nuk i kanë tërhequr mërgimtarët nga pagesa e policave në 2020

Në gusht të vitit 2020, Qeveria e Kosovës kishte miratuar një vendim përmes së cilit mërgimtarët që hyjnë në Kosovë gjatë periudhës gusht-dhjetor nuk do të ...

Qeveria ndan 5 milionë euro për policen kufitare për mërgimtarët

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka ndarë 5 milionë euro për pagesën e polices kufitare për mërgimtarët.